Hodnocení obchodu

5,0 356 hodnocení
5
351x
4
2x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 30.12.2023
toto byl TOP nákupa ještě mi přišel dárek, za který moc děkuji........trefa do vkusu i velikosti
Avatar autora | 30.12.2023
+ Krásné zboží, přijatelná cena, rychlá reakce na objednávku, poslání, informování a v pořádku doručeno.

Avatar autora | 24.12.2023
Málokdy odolám❤️
Avatar autora | 22.12.2023
Vše na 1
Avatar autora | 20.12.2023
+ Rychlost
+ Kvalita

Avatar autora | 19.12.2023
Mojí chybou špatně objednáno a zaplaceno, po zavolání okamžitě řešeno a peníze bleskově vráceny zpět na účet. Ještě jednou děkuji M. Š.
Avatar autora | 18.12.2023
rychlost, kvalita
Avatar autora | 17.12.2023
+ Zboží levné a jako nové
- Málo obrázku zboží,někdy je fajn vidět zboží z více stran

Za mě skvělý e-shop, za málo peněz hodně muziky a pokud to ještě pomůže někomu druhému, tak dvojnásobná radost. Doručení maximálně rychlé .
Avatar autora | 11.12.2023
+ Neuveritelny obchod s neuveritelnym pristupem. za me jeden z nejlepsich eshopu, se kterymi jsem se v posledni dobe setkala. Zasilka odesla hned druhy den, vzdy 100% krasne zabaleno se zbozim, ktere odpovida fotkam a popisu.

Avatar autora | 8.12.2023
+ Zboží je v bezvadném stavu, velký výběr, přátelské ceny, komunikace s obchodem bezproblémová, rychlé dodání....naprostá spokojenost nakupuji zde opakovaně, protože každým nákupem přispíváte na dobrou věc.

Doporučuji všem, podívejte se na eshop,stojí to za to.
Avatar autora | 8.12.2023
+ pomáhá potřebným

Avatar autora | 5.12.2023
+ pěkné zboží
+ super ceny

Avatar autora | 5.12.2023
+ rychlá a příjemná komunikace, dodání zboží je také rychlé

Doporučuji nákup - pomůžete tím dobré věci
Avatar autora | 29.11.2023
Dárky jsem nakoupila pouze virtuálně pro děti maminek samoživitelek, tak věřím, že jsou hračky již doručeny na správné adresy a já si na Štědrý večer vzpomenu na tyto děti, jejich radost z dárků a rozzářené oči, co víc si přát.
Avatar autora | 29.11.2023
Avatar autora | 20.11.2023
Velmi rychlé vyřízení a doručení.
Avatar autora | 18.11.2023
- obchod žádá hodnocení nákupu, který ještě nedorazil

Avatar autora | 16.11.2023
Velmi rychle a příjemné jednání. Objednávám zde Nordblanc již po několikáté.
Avatar autora | 6.11.2023
+ Po platbě velmi rychlé dodání.

Avatar autora | 5.11.2023
❤️❤️❤️
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz